-
prestrašena zbog trbuha
već dva dana iščitavam sve vezano za ovu temu ali nikako naći nešto slično.
naime, jučer i danas mi je trbuh jako, jako tvrd. znam da se dosta pisalo o tome ali to su uglavnom bh kontrakcije kod kojih se trbuh stvrdne na kratko pa popusti. kod mene to nije slučaj. dva dana je težak i tvrd, prate ga bolovi u leđima, po noći lagana menstrualna bol, povremeno tjeranje na obavljanje velike nužde.
sad sam 35+4 pa ne znam da li se to već priprema za porod ili što je??? :shock: poprilično me to muči. pokrete bebice osjećam kao i do sada.
pomagajte, je li još nekom tako?
-
ja ipak mislim da su to kontrakcije,jer su to sa stomakom tvrdim simptomi.otidji doku i on ce ti dati tablete za opustanje misica.sretno
-
Provjeri sa liječnikom za svaki slučaj, ali nadam se da su ipak lažnjaci. Mene su u drugoj trudnoći prali non-stop od 35. tjedna, mislila sam svaku noć da ću roditi. Rodila sam na 40+1, a nisu me te kontrakcije niti malo otvarale. Ono što možeš napraviti dok ne stigneš liječniku je da popiješ šumeći magnezij jer opušta mišiće.
Sretno
-
Sanjaneo, ima li novosti?
Ja sam prije nekih dva mjeseca par dana imala konstantno tvrd/napuhnut trbuh, lagane bolove i cesce obavljanje velike nuzde. U mom slucaju su crijeva zezala. No buduci da ti imas i bolove u ledjima i da ti je trudnoca znatno vise odmakla nego moja u to doba, bojim se da je kod tebe nesto drugo u pitanju.
-
mislim si da su i mene zezala crijeva. situacija je bolja, trbuh mi je tvrđi, ali ne više onako tvrd, pokreti su redovni i uredni, ja se bolje osjećam. sve si mislim da je bila neka lagana viroza jer sam sva bila nekakva. još uvijek sam si sva teška ali to je i za očekivati s obzirom na tjedne
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma