-
džizuz cure, sve ste zakomplicirane. Ali poznato mi je to, tak sam i ja plakala i bila zbunjena kad sam uvodila dohranu, pa sam se čak i obrecnula na jednu curu koja je osoblje foruma jer sam mislila da mi mala neće jesti jer sam dohranu prekasno uvela (počela sa 6 mjeseci). Međutim, mala sama od sebe počela jesti i ja sam se opustila i skužila ovo:
nije potrebno toliko filozofirati oko dohrane, ona treba biti zabava. Jer meni je sad zabavno kad ona otkriva nove okuse. I ono kaj apricot veli isto - pa nije ta tablica sveto pismo, ali opet nekih pravila se treba držati. Što se mene tiče, nakon onog prvotnog uzrujavanja, kad sam se malo smirila, uopće se nisam žurila sa novim namjernicama u dohrani. Negdje sam pročitala da dijete ima čitav život za otkrivanje novih namjernica i okusa i toga se držim. Po tablici koju ja imam blitva ide prije 12 mjeseca (nisam sad sigurna kad točno, ali prije) međutim ja sam je nenamjerno uvela kad je mala imala 12 mjeseci jer sam čekala maminu iz vrta (mislim kad sam došla mami na more).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma