ma dajem ja njoj i ovako kako si ti napisala apri, tak i ja klopam blitvu, samo je moja mala mali nejedač, pa mi na ovaj drugi način bolje pojede. A i to je kako koji dan, jučer nije htjela niti za boga. Prvo sam joj dala onak kak sam napravila meni: dakle skuham s krumpriom, češnjak i maslinovo ulje - dadem ja njoj (obično hoće kada je sa mog tanjura) niti da bi. Onda joj napravim onak kao špinat - ajde to je malo pojela. Onda je krenulo, neće pa neće, pa dodaji igračke, pa dodaji kutijice, pa dodaji štipalice i ostali priručni pribor-pojede opet malo. Onda sam joj dodala žličicu i nek sam jeda, a ja sam je hranila na drugu žličicu. Kaj da velim, bilo je blitve po kosi, u ušima, po rukama, ma svugdje - nakon toga sam je morala prati , ali pojela je. I molića sam joj unutra utrpala, onako usput.
Čuj, kad je dijete nejedač onda si sretan da bilo kaj pojede. Nisam niti ja baš sretna kaj moram izmišljati recepte. Najrađe bi joj napravila blitvu onak kao sebi i super, ali kaj kad neće - pojede valjda 1g. na taj način i to uglavnom zato kaj joj dam sa svog tanjura, to joj je super zanimljivo.