-
u principu ti je puno bolje malo skuhati, staviti ulja da se zadrže vitamini, začiniti češnjakom i jesti.
Na način na koji ja radim maloj blitvu (voljela bi da je drugačije, da hoće jesti kao što je jedem ja) fakat od kuhanja ubiješ boga u povrću. Ovo da mlijeko uništava iskoristivost željeza priznajem da nisam nikad čula. Čula sam za šećer, ali za mlijeko ne.
Ako možeš jesti blitvu onak kak je apri napisala to ti je super, ja je jedino tako i jedem, ali špinat ne mogu tako, ne znam zašto ali to mi je brrr, valjda se nisam naučila. A ako ti mala hoće tako jesti blitvu :D :D Moja neće i možeš se fučkati jer kad ona kaže ne i zatvori usta, ma ne bi niti komarac prošao. Ali je svejedno u početku prevarim i podvalim joj malo moje, pojede možda 1 ili 2 griza uz kruh, ali ostalo nema šanse.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma