Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Zatvor stolice

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Zatvor stolice

Evo mene zanima, moj domi ima zatvor, ali svaki puta kada želi kakati, plače, kao da ga boli guza, onda kaka malo, tvrdo i suho., a ponekada ga samo buba bez kake.U vrtiću isto tako kaka, ali ne plače tada. Doma plače i i onda hoće samo tati da ga nosi, on ga uzme i odmah prestane plakati. Ja reko kaj je sada tako brzo prestalo bubati guza?Mene odbija, neće da ga nosim kada ga zaboli guza. To mi je malo čudno.
    Dala bi mu sirup od smokava i šljiva, dajem mu sok od marelice, kuhane šljive,bioaktiv, a u vrtiću jede kaj mu daju. Naravno, mlijeka( (kršitelj koda)a) se ne može odreć. :/
    Ima koja kakav savjet??

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Na ovu temu imaš dosta konstruktivnih topica. Molit ću te da ih pročitaš, pa eventualno nastaviš postanje na jednom od njih.

Izvoli ove linkove:

opstipacija

i opet kakanje - ne želi ga pustiti van

sunašce avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ne znam da li Domi nosi pelene,ali moja Nena je imala istu takvu fazu dok nije počela kakati na tutu.Njoj je kakica bila tako tvrda da nije mogla izaći iz guze,tj.krenula je i onda se zaljepila u peleni(nije imala mjesta)te je nastao horor;plač ,vriska...Onda sam ti ja skužila šta je i svaki put kad je čučnula i krenula kakati donjela sam joj tutu(bili smo u fazi skidanja pelene)i ona bi se pokakala bez problema,doduše prvi put je sjela i kao počela plakati da ju buba guza,ali čim je kakica krenula bilo joj je lakše.Isto sam joj davala kruške,šljive i sl.,ali nije imalo nikakvog utjecaja na stolicu,tek sa tutom sve se normaliziralo,prije je znala ne kakati po 4-5 dana jer ju je bolilo,a sada svako 1-2 dana.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Moj neće na tutu i ima 2 godine, sada je navršio. NAime,ne stavim mu pelenu i ok, no kada mu se zakaka, on traži da mu opet stavim pelenu. ja mu pokazujem na kahlicu, jednom se i popiškio unutra ,zna šta se radi u kahlicu, ali viče ne,ne, i pokazuje na pelenu, pa mu dam pelenu i onda pčlač, jer tvrdo ide. :?

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Najbolje da mu hranom omekšaš stolicu. Otkad sam počela s redovitom inspekcijom pokakanog i prilagođavanjem klope s obzirom na to kod nas je sve dobro, problemi nestali. Pokušaj s kašicom i sokom od šljive, nama radi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •