ncimpric prvotno napisa
Sad kada se sve smirilo, i ja gledam na neke stvari drugačije..i još dok čitam postove..ali jučer sam bila van sebe. Leon ima 15mjeseci, cikamo još uvijek i do jučer nije bilo niti b od bolesti. Ma nije mu ni nos curio. U srijedu po noći sam ga popipala i činio mi se vruć . MM je rekao da je on meni uvijek vruć i tako me " umirio ". I vjerovatno i je bio topliji nego inaće, uopće mi nije jasno kako nisam odmah reagirala..ujutro jučer se probudio VRUĆ i imao je 38,5 u guzi. Nisam odmah skidala ali se brzo popelo na 39,5 isto u guzi. Nije plakao niti se ponašao da ga nešto boli. Zvali pedijatricu rekla je lupocet i tuširanja. Sveki i ja smo to sve obavljale ali temp je rasla i rasla...oko 14 sati je došlo preko 40 pod pazduhom, sva sreća bili smo kod ped. jer je rekla da dođemo. Dali mu lupocet i hladne gaze, te skinuli na 39 i poslala nas na zaraznu..vađenje krvi, pregled..urlao je . Dijagnoza bi bila "herpetična " viroza - virusna. Ispravite mi dijagnozu, ali sigurna sam da je tako rekla iako nikada nisam čula. Ima ranice u u stima koje će kaže proći i bez terapije. Ima li sličnih iskustava? Danas cijeli dan nemamo temp, a jučer ju skinuli ibrupofenom.