Mislim da spada u ovu grupu.
Eto danas smo bili u parku kod vrtića i taman smo i mislili ići i Neki mali udari D štapom po glavi iz čista mira. ovako je bilo.
Ja i moja mama smo sjedile nedaleko od njih mali je imao štap i lupao po šipkama od vrtića, a D ga je gledao dosta je blizu stajao i ovaj ga lupi. JA u prvi čas nisam ni skužila več moja je mama vidjela a i on je počeo plakati.
Mali je bio otprilike godište kao i D (skoro 3 godine). Lupio ga je po obrazu ispod oka, sva sreča nije u oko. Jer je štap bio dosta debel i bio je špićasti i oštri.
Sad mu je crveno nadam se da neće imati masnicu. Ne znam sa čim vi tretirate takve udarc (mislim na kakvu kremu koristite) ili ništa.
E kaj je najgore nakon toga mama od ovog malog je pozvala malog i pokupila se i otišla. U prvi čas sam si mislila a kaj sad, ali sad sam i malo nekak ljuta. Mislim da se ipak mogla doći isprićati i vidjeti kak je D.
Kaj vi mislite o tome? Odnosno kako vi reagirate kad ste u takvoj situaciji? zanima me i jedna i druga strana dalke kad ste u situaciji te mame i u mojoj situaciji?