-
Osoblje foruma
cure, sinoc se nisam javljala jer se probudila, imala je opet ogromnu temperaturu. doslovno me cjelim tjelom pekla.
tako da smo nakon cepca lezale u kadi.
opet je bila preko 40
vodu sam digla na 38 jer sve ispod je za nju bilo prehladno.
rucnici su mi pali napamet no posto se ona neda, rita se i trza (ne mozes joj ni izmjert temp. pod pazuhom, pregled kd doktora je pakao....) bilo me frka da ce urlikanjem samo pogorsat stvar.
uglavnom, tad je pala na 38,5....
u 4 ujutro se probudila i konacno nije bila vrela.
zgleda da je antibiotik poceo djelovati.
sad se ustala i eksirala casu vode trazila jesti
srce malo....
Freja, da sam sinoc procitala o nekupanju....sva sreca, stvarno sam joj stavila toplu vodu, nisam isla za onim kako su nas tusiral mlakom...
i nisam znala da se moze kombinirati. baby cepic nama nista ne djeluje kod takvh temperatura, a vids, Irchi, pedica nam nje nista rekla (pa ni tu na moru) da bi trebali jacu dozu ili neki drugi. da pace, u zg nam je rekla da jos uvjek bolje cepic nego sirup...
ubija me sto ne radi pretraznik pa ni o konvulzijama bas ne nalazim, kao ni o procedurii, klizmi (sta je to?)
L. je spavala na meni. odjednom se stresla ko da ju je stresla struja, no to "ritanje" nje blo jednom, onako da se jednom strese vec je trajalo par sekundi. tad je otvorila oci, tup pogled, vidim da je lose i znam da sam joj vidjela slinu, ali je cuclala palac pa sam mislila da je od toga. cak se sjecam da sam rekla MMu kakva joj je to pjenica. nakon toga se jos neko vrijeme tresla, mlohava je bila. ali nije gubla svijest, nije poplavila i nisu joj se zakolutale oci.
kako stvarno o ovome nsta ne znam (tako nisma n znala kako izgleda kad netko padne u hipoglikemiju dok nisam vdjela...djaba ti opisi) tek sam kasnje isla zbrajat dva i dva.
bitno je sada da je dobro.
no plasi me sto, evo od rodjenja je zdrava i u zadnjh mjesec dana je imala 2 puta tako ekstremnu temperaturu. ono, kad je ma, ide do kraja.
i to 2 tjedna nakon priorixa i 6 tjedana nakon. naravno trazim pretraznikom reakcije a kako (srecom) slabo zalazim na ovaj PDF, slabo se snalazim.
jos jednom hvala cure.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma