-
crijevna infekcija i krv u stolici
moj mali ( 3 g)je od mene dobio nekakvu crijevnu virozu, s tim da sumljaju na salmonelu, ali za taj nalaz još moramo pričekati.btw, ja trudna 31 tj i nitko mi nezna reći da li je salmonela ako se izolira potencijalno opasna za bebu, tako da ludim dok mi nalaz ne bude gotov. za sad je dijagnoza gastroenterokolitis. ugl., temp do 39,4, proljev i sada navečer smo primjetili krv u stolici. sutra nosimo uzorak u lab. jel zna netko jel to normalno u takvim crijevnim infektima i jel bi to sad trebalo nešto značiti?
-
MKod zdravih trudnica salmjoneloza ne bi smjjela predstavoljati neki ozbiljan problem. Treba samo nadoknađivati tekujčinu da ne dehidriraš.
a krvi u stolici ne bi trebalo biti kod salmoneloze.
Uvijek je moguća krv kao posljedica oštećenja sluznice anusa čestim nuždama i brisanjem - struganjem tolaetnim papirom. Ali krv kao posljedica oštećenja sluznice crijeva nije karakateristična za salmonelu.
-
hvala mujica. danas mu je puno bolje, nema više krvi, pala je temperatura, čekamo nalaz i to je to.
-
baš kad sam se ponadala da je bolje....danas je povratio, opet skroz vodena stolica i non stop plače i jauče da ga boli trbuh.......nemogu više slušat taj plač, izludit ću. nemogu vjerovat da ga to tako boli, danas je 5. dan bolesti, pa do kad????jel netko ima iskusta s ovim?
-
vodi dijete na pregled ako satima plače radi bolova u trbuhu
-
Potpisujem vanju.
Ali ću ti reći i naše iskustvo od prošlog leta, kada je N. imala 4 godine...
Proliv i bolovi u stomaku trajali su punih 10 dana, sa povremenom krvavom stolicom. Sve pretrage su bile negativne, a bolovi pripisani uvećanim limfnim čvorovima oko creva vidjenim na ultrazvuku. Dijagnoza - virusni enterokolitis. Malena je bila užasno malaksala, smršala. Još gotovo mesec dana posle bolesti na 'rezervi' snage...uh...
Sretno i javi šta ima novo...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma