Citiraj mim prvotno napisa
Citiraj abonjeko prvotno napisa
Citiraj anchi pp prvotno napisa
ali magneti su dokazani u procesu iniciranja zalijecenja.
E, ovo je ono što mene :? :? :? ...roditelji su mi probali štošta u životu i sve je to odvraćalo bol, "spremalo" ga u neke datoteke koje su se poslije opet otvarale... da spriječava bol, možda i mogu vjerovati, ali da liječi - teško :/
Pitanje je zašto su se dotične "datoteke" ponovo i opet otvarale. Kao "alternativac" dugo bih mogla pisati na tu temu, ali takvom postu ovdje nije mjesto. Inicirati proces izliječenja može se na razne načine. Magnetoterapija je samo jedan od njih. Kad proces započne organizam ga sam mora završiti. Često su kod životinja bolji rezultati nego kod ljudi jer one nemaju takvu vrstu razuma koja proces može zaustaviti. Čovjek to može.
Apsolutno se slažem...moć uma je nenadmoćna... čovjek sam sebe ponovno degradira, životinje posjeduju i dijele s čovjekom samo organske instikte, dok čovjek putem neorganskih na temelju karaktera sam sebe može odvesti u smrt... Zapravo, naš zajednički zaključak bi mogao glasiti da čovjeku možeš dati bilo što, ali ako on ima dovoljno jaku želju za ozdravljanjem - sve će mu pomoći i stimulirati ga na tom putu???!!!!