Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: gadenje hrane

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno gadenje hrane

da ispucam sva pitanja sta me muce...nalazim se u 15 tj. i bas nemam neki apetit,tj.hrana mi se dost gadi..jer to normalno?
    dorucak preskacem jer nemam taj obicaj,znam da,da da je to jako lose, ali dosta dugo spavam i onda kad se probudim nemrem jest odmah..eventualno vockicu...a kad dode vrijeme pripreme rucka ja osjetim odbojnost prema hrani ( inace sam volila kuhati )...

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

pogledaj ovdje

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...758ee1c5e30e84

dosta nas koje smo prosle mucnine imale smo problema s tim da nam se i gadilo sve i sva

nije uopce neobicno. mene i u prvoj T i sad drzi gadjenje prema nekim oblicima hrane, a neke stvari koje inace nisam mogla ni pomisliti staviti u usta sad bi jela cijele dane...ti hormoni cuda cine

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

To ti je savrseno normalno. A buduci da si vec u 15.tj., vjerojatno ce uskoro i proc

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

cure hvala na utjesi...dosta mi pomogne voce koje me osvjezi,pojela sam ga vec tonu a neopisivo mi je muka od mirisa iz perilice suda :shock: ...

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Podižem temu, jer ne znam tačno gde bih svrstala moje pitanje. Od nekoliko trudnoća, sad po prvi put imam mučnine i to celodnevne. Ne povraćam, ali mi se sve živo gadi. Retko šta mogu jesti, a kad jedem onda se pretrpam. Verovatno je to pojačano jer uzimam Dabroston.
    Čitala sam još ranije da je vitamin B6 dobar protiv trudničkih mučnina, ali ne znam da li je to istina i da li ga smem u kombinaciji sa dabrićem? Kakva su vaša iskustva?

Inače, pošto se pominjao đumbir protiv mučnine, čitala sam i to da je on kontraindikovan u trudnoći, jer ima abortivno dejstvo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •