-
da li smijem?
zanima me da li netko zna da li smijem koristiti kremu virolex ili chloram fenicol kreme za upale očiju budući da dojim?
-
možda je ovo tema za dojenje.molim da se premjesti post ako sam na krivom mjestu postavila pitanje.
-
Kad smo došli iz rodilišta, Filip je imao upalu očiju i pedica je rekla da cloramphenicolom mažemo oko pa pretpostavljam da možeš i ti kad mogu tako male bebe (moja pretpostavka).
-
ne možeš ili ili jer je virolex za virusne upale očiju, a chloramphenicol za bakterijske
-
-
virolex može. ja koristila s blagoslovom liječnika.
za ovu drugu mast ne znam.
-
znam da to nije odgovor na tvoje pitanje, ali prvo treba utvrditi kakva je upala, vjerovatnije da je bakterijska tako da od ova 2 izbor bi bio chloramphenicol, a u tom slučaju bi ja ipak uz dojenje preporučila tobrex, ali to bi trebao odrediti liječnik nakon pregleda
-
bila sam u ljekarni i dobila sam po preporuci tobrex.to mi se pojavi jednom do dvaput godišnje kao neka alergija,kapak mi nateče i svrbi.mažem samo vanjski dio oka.nije mi svejedno da dok dojim uzimam neki lijek koji može štetiti djetetu.
-
ako je alergija onda od tobrexa i nećeš imati neke koristi
više bi koristio maxidex, kortikosteroid, ta mala količina koju bi stavila na kapke ne bi nikako naškodila djetetu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma