Moram priznati da sa našom BC Iseos SS nismo nikad imali problem gužvanja pojaseva automobila u utorima AS......niti u jednom od naših prošlih i sadašnjih automobila (Opel Vectra, VW Polo, Kia Ceed).Pravi je Anđeo prvotno napisa
Moram priznati da sa našom BC Iseos SS nismo nikad imali problem gužvanja pojaseva automobila u utorima AS......niti u jednom od naših prošlih i sadašnjih automobila (Opel Vectra, VW Polo, Kia Ceed).Pravi je Anđeo prvotno napisa
jucer sam u Vecernjem vidla onu Volvo as 9-18kg koja je okrenuta suprotno od smjera voznje, bas kao i ona mala za bebe.
posto sad polako gledamo vec te as, zanima me dal ima ko iskustva s tom?
meni se cini super.
pise da joj je cijena 2000kn u Volvo salonima.
i jos jedno pitanjce: koje as na nasem trzistu slove kao kvalitetnije? u tl-u su mi se nekak svidjele maxi cosi i recaro...nekak mi najcvrsce izgledaju..
pozz svima
pričekati do 13 kg i vidjeti do kojeg se stupnja fizički dijete razvilo (da li se može samo ustati na noge uz namještaj) i onda odlučiti.LejLa22-- prvotno napisa
Volvo sjedalice nisu baš kompatibilne sa drugim vozilima pa na to treba obratiti pažnju prilikom kupnje. Ukoliko imate Volvo, njihove AS su izuzetno čvrste kada se ispravno fiksiraju.mici85 prvotno napisa
imamo volvo, onaj neki veliki, xc90. sad jedino ne znam koji cu auto ja imat pa bi to mogao biti problem... Raspitat cu se u salonu.daddycool prvotno napisa
Hvala na odgovoru!
mislim da ti Volvo sjedalice nisu najzgodnije za prebacivanje iz auta u auto jer imaju dodatne fiksatore ali provjeri s njima.mici85 prvotno napisa
pp-aj Monchou, oni imaju HTS Besafe Izi Combi x1. imali su slican problem s malcem, pa su nabavili ovu i zadovaoljni su.
ups prethodni post se odnosilo na LejLa22--, zaboravila sam quotati
da malo oživim temu jer smo trenutno u traženju iste.
koje sjedalica 9-18 imate i kako ste zadovoljni?
Ozbiljno sam razmišljala o Milofix, ali danas sam u trgovini shvatila da je ta školjka dosta manja od recimo Romerice.
Ja gledam ovu: http://pegperego.hr/autosjedalice-no...0-1-switchable
Imamo jedan auto sa isofixom i jedan bez.
Posljednje uređivanje od Cathy : 05.01.2017. at 13:39
najvažnije je da sjedalica odgovara i djetetu i autu
dakle, u kupovinu svakako povedite i dijete da vidite kako ono izgleda u sjedalici i je lli mu odgovara
dalje, ovisno o tome je li dijete ima predispoziciju biti višlje, obratite pažnju da ima dovoljno utora za pomicanje pojaseva prema gore (pogotovo kada je dijete u smjeru vožnje kada pojasevi moraju biti u visini ili malo iznad ramena)
ako je dijete malo teže od prosjeka, a vi želite da je u suprotnom smjeru što dulje, svakako gledajte da sjedalica može i do 18 (ili čak i 25kg) u suprotnom smjeru
provjerite prije kupovine kako sjedalica stoji u vašem (odnosno u onom u kojem će se voziti) autu
zamolite prodavače da izađu sa vama dok isprobavate ili ostavite neki svoj dokument ili kaparu...
gledajte upute sjedalice i pravilno montirajte sjedalicu u auto. dobro ju zategnite da se ne može micati više od 2cm lijevo desno
provjerite koliko imate vremena za zamjenu sjedalice ako naknadno vidite da vam sjedalica ne odgovara
bacite pogled i na datum proizvodnje (a informirajte se unaprijed i o roku trajanja za sjedalice koje su vam favoriti)
Ja imam maxi cosi 2 way pearl i cybex sironu..osobno mi se 2way pearl cini komotnija i udobnija za dijete nego sirona..a posebno mi se kod sirone ne sviđa materijal...inace ne vidim neke posebne razlike među njima..isto ne kuzim ni po cemu sjedalica pase u neki auto,a u drugi ne..Ja sam obje narucila online i za obje mi se cini da dobro sjedaju svaka u svoj auto.