Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: odbija desnu ciku, molim savjet

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno odbija desnu ciku, molim savjet

moja nećakinja (6 mj za 10 dana) danju odbija desnu ciku. noću i pred jutro je sestra prevari pa u snu ciki iz nje; danju sestra ima problem i treba se izdajati jer desna puca od mlijeka. lijevu slatko ciki!

važno:
    prije cca 7 dana počela s dohranom (dotad isključivo cika, na zahtjev) - malo ranije od plana radi toga što žive u inozemstvu i želila je započeti s domaćom spizom (dok su na odmoru u HR).
    U zemlji gdje žive osuđeni su na bočice gotove hrane ili svježe povrće/voće nepoznatog porijekla (lijepo izgleda a sve ima isti - nikakav, okus, kaže sestra), meso homogenizirano i iofilizirano - šta god to značilo (ovo drugo kaže, petvoreno u prah da se lakše probavlja)

curica super prihvaća domaću hranu (zasad: povrće + integralna riža), gotovo od prvog dana pojede dobar obrok kojemu se veseli. prije i poslije slato ciki.

zna li netko što da radimo s desnom cikom?

trenutna strategija je: desna noću (2 puta), lijeva danju (više puta - i dalje na zahtjev)..

hvala

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

tak i uma desnu odbija! ali popodne samo.
    lijevičarke male, hehe

(ja to rešim tak da joj lijevu dam. valjda će netko pametniji savjet imat)

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

da se pridružim lijevici
    već odavno mi odbila desnu, tako da smo samo na lijevoj

teta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tak i moja Mia isto samo lijevu hoće...ispočetka je htjela samo desnu pa sam forsirala malo više lijevu i onda sam si napravil aopet problem jer sad hoće samo lijevu tak da sad nemam ideju više kaj bi trebala jer u desnoj mi se sve više smanjuje količina mlijeka, ima ga skoro duplo manje nego u lijevoj, o tome kak to izgleda da i ne pričam

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi smo isto na "lijevoj"... Ta je mekša i "razrađena" .
    Poanta je u tome što S. radije okreće glavu na desnu stranu, pa joj je položaj na lijevij cici prirodniji.
    To se desilo jer sam dešnjakinja pa je meni bilo lakše manevrirat ako je S. na lijevoj strani...
    Sad desna cica pati... 8)
    Nemam pojma kako ju nagovorit da prijeđe i na lijevu :?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo za dobrobit svemirske ravnotezhe mi smo desnichari
    koristim noch i svaku priliku koja se ukazhe da joj uvalim lijevu ali desna je definitivno favorit.
    Citiraj teta prvotno napisa
    o tome kak to izgleda da i ne pričam

inache to je isto mozhda neki bizaran primjer svemirske ravnotezhe jer mi je naime lijeva uvijek bila malko vecha od desne

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •