Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Bolna bradavica i areola

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dambo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Bolna bradavica i areola

HI,

Možda mi se do popodne još netko prije javi…

Dijete mi ima 17mjeseci I zadnjih 5 mj. Sve ok. Nema prepunjenosti ni kad smo razdvojeni cijeli dan.
    Sad: bradavica je bolna od subote, nije me grizao nego kao da su bili blisteri ili ‘žuljevi’. Dala sam da doji normalno po rasporedu- nisam je ni forsirala ni izbjegavala. Jutros ne vidim blistere, dojka je mekana I prazna. Pri podoju je jako boljelo. Areola je jako bolna na dodir I kao da je jedna žlijezda malo natečena – boli na dodir. Oprala sam dojke samo vodom I bolnu bradavicu namazala Borvazelinom jer u mojoj ljekarni nemaju ništa pametnije. Sad je više od 2 sata nakon tog zadnjeg podoja prestalo boljeti. Što dalje? Popodne zovem ginekologicu.

Thanks, ako se tko stigne javiti…. Pišem na poslu I žurim…

Lijep pozdrav!

dambo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Hi,

ima li netko što pametno za dodati? Odoh na pauzi tražiti Purelan i Rojazol...

Ako me doktorica otpili za soor- jer nemam sve simptome (po njihovom), mogu li i gdje tražiti test mlijeka na gljivice. Svojevremeno - prije 5-6 mjeseci sam popila dosta antibiotika i prije ovoga sam imala povremena probadanja u bradavici i dojci. Prema tekstovima koje ovdje nalazim- mislim da imam sekundarnu gljivičnu infekciju koja je samo bila pritajena i sad je buknula...

Adios!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •