-
-
da probash kod homeopata?
-
-
Zašto pa pa dojenju?
Ako već ne postoji zamjenska terapija, čitam da ova traje 7 dana.
Da se probaš izdajati tih tjedan dana pa nastaviti s dojenjem?
Mislim da je to definitivno bolja opcija od prestanka.
-
Ne znam kakve su ti tegobe ali kažu da više od 50% ljudi ima H. pylori i vecini ljudi ne pravi probleme.
Pogledaj pod temu "Kronični gastritis" kako cure to riješavaju prirodnim metodama.
Amoxil može uz dojenje sigurno.
Uglavnom, ako nije baš u pitanju ulkus ja bih probala naći alternativnu kombinaciju, ili još bolje neke prirodne metode rješavanja tegoba, a sa H. pylori se bavila kad prođe dojenački staž.
-
roby, potrazi stare postove na temu lijekova i dojenja. Postoji "Zavod za farmakologiju" (valjda sam pogodila) na Rebru, koji mozes nazvati i savjetovati se s njima u vezi lijekova koje moraz uzimati i eventualnih zamjenskih lijekova koji bi svi mogli uz dojenje.
-
-
Hvala svima na savjetima ali moje su tegobe takve da moram početi s terapijom tj. pravi mi probleme već duže vrijeme.
Za sada ću izgurati do njenih 6 mjeseci bez ičega.
Sutra ću se posavjetovati s nekim kompetentnijim od mene jer contoloca imam za 4 tjedna i to 2 na dan, a nema nikakvih podataka o tome dali se izlučuje u mlijeko....
Pročitala sam sve o gastritisu (koliko sam našla) i za sada uzimam Aloa Veru i neku glinu, malo je lakše.
-
Sa www.merck.com za Controloc
"Breast-Feeding Considerations
Not recommended due to carcinogenicity in animal studies."
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma