Pokazuje rezultate 1 do 50 od 196

Tema: popis stvari za kampiranje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Malko puno,za tu lovu možeš vjerovatno dobit super zidove u sezoni dva tjedna

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Malko puno,za tu lovu možeš vjerovatno dobit super zidove u sezoni dva tjedna
    Pa to ja i tvrdim, da kampiranje nije socijalna kategorija. Svakako je jeftiniji od hotela, ali od apartmana ne mora biti. Ali meni je sad sa svom opremom draže u šatoru, nego u apartmanu.
    Svaki kamp može imati svoja pravila koja se čak i mijenjaju iz godine u godinu. Kod nas je prije bilo da se broje šatori, a sad vidim više nije tako. Mogao si više platiti dva mala šatorčiča, nego 4-sobni šator s predšatorom.
    A mislim da je puno kućica u kampu stoput bolja od bilo kojeg apartmana.

Mi smo odustali od vreća. Imamo krevet na napuhavanje, preko stavim jednu deku "ambasadoricu", pa gore plahtu i onda se pokrijemo s plahtama i dekama. Ja sebi nosim i jastuk. Ne vidim prednost vreće ako si stacioniran na jednom mjestu i imaš obiteljski šator.

Pranje veša u vešmašinama u kampu je moguće, ali je jako skupo. To nisam nikad platila, ne sjećam se koliko je, ali je suluda cijena. Imam lavor pa preperem, ako nešto treba.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I ispod šatora obavezno stavimo izolacijsku foliju. Za predsoblje u šatoru smo kupili originalnu deku, to nije loše isto imati za boravak po lošem vremenu.

Svašta se tu skupi kroz godine...

Mi smo ipak malo komotni pa kad vidimo da se sprema kiša i nevrijeme jedan dan, a planirali smo ostati još dva tri dana, mi se pokupimo ranije, da ne moramo čistit blato sa šatora.

Meni je od svega u kampu najgore nevrijeme i mogućnost pada debele grane na šator. Imam osjećaj da se svake godine u Istri to dogodi.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je od svega u kampu najgore nevrijeme i mogućnost pada debele grane na šator. Imam osjećaj da se svake godine u Istri to dogodi.
    Ja ne mogu zaboraviti, jedne godine, bila sam još mala. Cijeli kamp Baška je voda odnijela u more. Cijeli zaljev je bio pun kamp prikolicama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •