Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Dijagnosticiranje mioma

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Dijagnosticiranje mioma

Čitam svakakve članke i iskustva i postavljam si razno razne dijagnoze prema simptomima koje osjećam, a s druge strane, doktori ništa ne vide. Naime imam konstantan pritisak u maternici. Ovaj ciklus mi je to jajjače izraženo. M mi je došla nakon samo 18dc i to jako bolna i obilna. Probadaju me u isto vrijeme i jajnici i maternica. 10dc (ovoga ciklusa) sam bila kod gin. na uzv i sve je bilo u redu. Osjećam i bol i napetost u dojkama a često mi dođe i mučnina i vrtoglavica. Radila sam hormone štitnjače i oni su ok. Napravila sa test za T, on je negativan. Je li moguće da možda postoji kod mene kakav miom ali da ga doktori ne mogu iz ekog razloga vidjeti ili možda netko ima kakvu ideju? :? Hvala vam na bilo kakvom odgovoru!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Miom bi se morao vidjeti na ultrazvuku. Jedino da (ako nisi) odeš kod nekog iskusnijeg ultrasoničara, sa boljim aparatom.

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Bila sam samo na VV radi mpo, tamo mi je dr. na 3dc vidio cistu na desnom jajniku. Kada mi je prošla M, znači na 8dc sam otišla svom doc. koji mi je rekao da je cista nestala i sve drugo da je ok. Možeš li mi preporučiti koga za napraviti taj pregled ili bih ja trebala svom doktoru možda naglastiti da sumnjam na miom?

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Eh, da TSH mi je 4.3, znači blago povišen na 3dc.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Čuj, ja čisto sumnjam da doktori na VV nisu dobri na ultrazvuku,tamo sigurno imaju i dobre aparate, a miomi se vide, ako su veliki i rade probleme.

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Da, pa sve se i ja nekako mislim. Zbog cista na jajnicima sam skoro svaki mjesec bar jednom na uzv. Pretpostavljam da bi do sada vidjeli i da jeste nešto drugo u pitanju. Hvalati što se zamaraš oko mog problema ali mi jednostavno nije jasno kako mi je M došla čak 10 dana ranije.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Čuj, ja ti ne znam za ove druge probleme jer takvih nisam imala, ali sam imala veliki miom koji sam operirala, i zaista kad sam bila na ultrazvuku kod privatne liječnice ona mi je rekla da imam jedan miom(čak je postavila polip kao dif. dijagnozu), dok ih je liječnik u bolnici vidio tri komada - zato mislim da je važno i tko gleda uzv, a i na kakvom aparatu, ali vjerujem da su doktori na VV dobri stručnjaci.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ankara, najbolje ti je svoje sumnje izrazit svom VV doktoru pa ćeš čuti dalje što i kako.

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Baš me je ww doc. i pregledavao ovaj ciklus i vidio je samo cistu. Naglasila sam mu da pogleda i sve ostalo da nebi još toga bilo unutra jer smo trebali krenuti sa stimulacijom za ivf. Tako da pretpostavljam da bi miom ipak vidio. Hvala vam na odgovorima. Za sada je M u redu. Uredno prolazi i više nemam nikakvih pritisaka niti bolova. Ako bude kakvih promjena javit ću. Do tada pusa svima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •