Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Kremica ua trbuh

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Kremica ua trbuh

Jeste li mazale necime trbuh poslije poroda? Ne mislim na kreme protiv celulita ili sala, nego naprosto nesto da se sav taj visak koze lakse skupi i zategne. Ako jeste, s kojom kremom imate dobra iskustva?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

meni je super lift and tuck od avona...ima je ko vichy unutra ali je puno manje treba da se namažeš,koristim za bušu i za noge...guza stoji jako dobro...puno,jako puno sam se kretala u trudnoči pa guza čak ojačala :D

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mustela post - partum body restructuring gel

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja nemam nikakav višak kože :? Samo čekam jesen da počnem aerobičarit i radit trbušnjake da se trbuh skroz izravna...

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa
    Mustela post - partum body restructuring gel
    Može li se taj gel koristiti uz dojenje? Djeluje li protiv celulita? Koliko košta i gdje se kupuje?

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Kupila gel u ljekarni, 250 kunića. Može se koristiti uz dojenje. Utrlja se u tankom sloju jednom dnevno. Čini mi se da zaista djeluje. Koristim ga par dana i trbuh se već očigledno smanjio. Vjerojatno bi se smanjio i bez gela, ali ne tako očigledno brzo.

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno ..

Pa cure moje,gdje ce vam se srediti radi jedne kreme u par dana trbuh koji se mjesecima skupljao u par dana radi jedne kreme???
    Dajte....

Ono s kilažom nakon poroda da se izgubi 25kg u 3 mj,problem je u tome jer to nije isključivo salo već voda......

Koristim Mustelu već mjesec dana,nekih ogrommmnih rezultat nema....A imala sam i imam još velikog viška kože,(ona ne može nestati)mrvicu se jedino učvrstiti...Ali nestati??? :D Ogromno dijete,trbuh ko balon +3l plodne vode....

Nema niti jedne kreme koja može zamijeniti vježbanje i napraviti neke extra rezultate....

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Re: ..

Niti ne očekujem neke urnebesne rezultate. Dovoljno je da se koža malo zategne, a možda se malo i salence otopi . Sad sam u periodu kad još ne smijem vježbati. Naravno da bez vježbanja nema ništa.

Leeeaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja sam koristilu taj Mustelin gel i danas 4 mj nakon poroda moj trbuh je isti kao i prije trudnoće...e sad jel to stvar genetike ili gela ne znam..ali ja nisam imala ni puno kila, ni veliki trbuh ni veliku bebu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •