Aiko, totalno me naljutio ovaj pristup kad su tvojoj bebici radili uzv mozga. Mi to isto moramo obaviti i planiram ići u bolnicu, sutra zovem da vidim kad nam mogu ponuditi termin, a iskreno ne znam ni tko to u Osijeku uopće radi privatno. Strah me kako će ići kod nas to s vježbama iako je malac inače prava dobrica. Na pregledu je bio nasmiješen i samo ga je naljutilo kad ga je teta doktorica za nogu okrenula naopačke

Ali, ako se mora, nekako ćemo pregrmiti i znam da će nas svaki vidljivi pomak naprijed ohrabriti za dalje. Problem mi je što su nam prve vježbe tek krajem mjeseca, stvarno nije bilo termina ranije, vidjela sam svojim očima raspored, velika je gužva. Tražim sad stručnu osobu koja bi mi pokazala neke korisne vježbe za njegov problem dotad. Inače, doktorica je rekla da ga te vježbe neće boljeti, a pri surfanju netom sam naišla na mnoge komentare kako takvo vježbanje može itekako boljeti. Uglavnom, u iščekivanju sam, a to je uglavnom najteže ... Puno mi znači kad čitam sve vas i vaša iskustva.