Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3113

Tema: Motorički razvoj djeteta u 1. godini života

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj paid prvotno napisa Vidi poruku
    Maleni mi ima 5 mjeseci i 20 dana
    okreće se odavno s ledja na trbuh ,ali samo na jednu stranu.na drugu ga nikada nisam ulovila.zna se okrenuti i trbuh ledja ali to jako rijetko radi.glavu kontrolira od kada mu je bilo mjesec dana. na ledjima se diže stalno u sjedeći i prinosi noge ustima. s ručicama je jako spretan,dohvati sve što ga zanima.i na ledjima i natrbuhu se pomiče ukrug.
    je li ovo ok?
    stariji se s 4 mjeseca prevrtao u svim smjerovima, sa 7 puzao, s osam bio na nogama,,,tako da sam malo nesigurna.
    Ovo je napredno za dob.
    Jedino, morao bi rotirati (kad već rotira) L-T na obje strane. Pokušaj ga nečim namamiti na stranu koju "ne voli".

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj bibai prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je napredno za dob.
    Jedino, morao bi rotirati (kad već rotira) L-T na obje strane. Pokušaj ga nečim namamiti na stranu koju "ne voli".
    to me i brine što je uvijek na jednu stranu, stalno ga potičem igračkama, mobitelima i sl na drugu stranu, ali neće,stavim ga na taj bok koji ne voli i animiram ga, ali on se otrgne, i u sekundu se okrene na drugu stranu...
    spomenut ću pedijatru na sistematskom.
    ima li još neki način da potičem drugu stranu, neka vježbica koja ne može odmoći i sl.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •