u Turbo limachu već duže nema tih puzzli, tražila sam i u Osijeku i u Zagreb i to u više TL-a. šteta, jer se sjećam zimus da sam gledala bile su 50-ak kuna, meni se nije dalo tad kupiti, kao imam vremena. mi smo ove naše nedavno kupili u Kiki, mislim da su bile nekih 70-ak kuna ili tako nešto. u Kiki ih je veći broj puzzli nego u TL-u (bar koliko se sjećam).
super da ne moram kupovati tepihe, pogotovo što je kod nas 30-ak kvadrata otvorenog prostora, ne znam kako bi to sve pokrpala s tepisima kad krene puzati. plus, sve bih to maknula danas-sutra kad puzanje više ne bi bilo aktualno. dakle, trebamo kupiti još puzzli!
usput, s čim perete/čistite parkete? jel to sad jako skretanje s teme? mislim, ima i to veze s motoričkim razvojem djeteta! dijete vježba motoriku na parketu!![]()
mi smo, inače, danas vježbali. ajme, par vježbi se nisam mogla sjetiti iako sam si zapisala svaku, čitam i ne kužim šta treba.plus, sinčić baš nije bio kooperativan. na dvije vježbe sam se preznojila, teže za mene nego za Švrću.
e da, spominjao je fizioterapeut te prostirke za vježbu, ali je rekao da su jako skupe (preko milju kuna). pa kao ako vam je samo za malog, nemate potrebu kupovati, dovoljne su puzzle.