totto :hug:
zao mi je. zaista mi je zao. ne znam u kom stupnju je misica neurorizicna pa ne mogu napisati sta bi i kako bi ja, niti ti odgovoriti na tvoje pitanje.
no mislim, to je tocno, da cesto pusu i na hladno, cesto pusu za svaki slucaj i kad vide iole malo odstupanje.
zao mi je sto niste uzivali, i sto se raskrvarila od nervoze.
s druge strane...ne znam...ne znam zasto ste tako rano vec poceli s vjezbicama, sta je to bilo sto je odstupalo.

sto se tice okretanja moje, okrece se na bokove, oba, rola se. okfrece se s ledja na trbuh i u stavu je za vratit se na ledja no tu joj treba jos malo pomoci, onog prstohvat soli poticaja. skuzila sam polozaj, mucilo me sta je to dijagonalno, a to je da joj je rucica ispruzena ravno ispred nje kada se na tu stranu zeli okrenuti.

ako te tjesi, ni moja ne ferma igracke, niti se za njima ne rotira, nije ni jedna. srecom pa se ova okrece na trbuh kad ima zraka i kada zeli podrignuti.
dize noge. moze ih do usta dici, uz moju pomoc. jos ih ne ferma. iako sam ju jucer, kad sam ju razmotala iz rucnika i spustila, vidjela da u suci drzi svoje stopalo. no to je iznimka i slucajnost, bas kao i sve one rotacije s 10 dana ili 2 mjeseca.
odrzava vagu, dize se onako nepravilno da bi sjedila, ja joj branim, rotira se oko pupka...

ono sto me zanima je, kako izgleda izvijanje?
ona se izvija u luku kada lezi na boku i zabacuje glavu ako se rasteze nakon budjenja ili se ljuti.

isto tako sam primjetila novo ponasanje: kada lezi na ledjima, punim stopalama je na krevetu i odize guzu. jel to ok?