Hvala svima pogotovo Sunshine83, ovako po odgovoru mi zvuci te neke srodne struke.
Ja teoretski razumijem to o neposjedanju, no u nasem slucaju bi to bilo dosta tesko jer takodjer se dijete ne ostavlja da place, a mogu ja nju i nositi cijeli dan, nije to problem, ionako je mjesecima gotovo pa zivjela u nosiljci no onda se nema kad samostalno igrati sto cini jako rado i dugo pa i po sat vremena.
Sad sam se bas prestrasila,sto ne valja s tim izvijanjem glave? Ona tako ide unatrag po bracnom krevetu, odgurujuci se noznim prstima.
Govorno mi se ne cini u nedostatku, mene vec zove mama a kakoje dvojezicno dijete neke upute vec razumije na oba jezika ( npr pljesce rukicama kad joj se kaze na bilo kojem od dva kucna jezika jos od navrsenog 7 mj, mase pa-pa)

Leo ona uglavnom hoce taknut nogama ovo sto ti kazes, ne uvijek. Ledja-trbuh rotira, al trbuh-ledja ostavi izbacenu ruku pa ne ide. Sad ima neku foru dizanja guze u zrak u nekom sklupcanom stanju to je kao neki daleki nagovjesaj mozda cetveronoznog stava