-
Mi smo bili na pregledu za šest mjeseci i moram priznati da sam prvi put s pregleda otišla zbunjena i pomalo zabrinuta. Sin je 71 cm i 7450, zezali smo se visok i mršav, iznimno jak, stalno u pokretu, vedra i vesela bebica...
Valjda smo se malo opustili zadnjih par mjeseci kako je sve do sad bilo super tako da smo propustili s njim raditi vježbe da ga se uhvati za ruke i da on sjedne... nije nam to pedica rekla! Čak štoviše, mene upozorili da je opasno dijete postavljati da sjedi sa 6 mj. da to dođe sa 7-8 mjeseci pa sam ja još sve upozoravala nemojte da sjedi kad ga držite, neka je u poluležećem položaju.
U kolicima je i dalje u nultom položaju. Puno ga nosimo i držimo na rukama.
I sad došli kod pedice, mali uz njenu pomoć dva puta sjeo iz ležećeg položaja. Ono nije baš bio oduševljen i ona se zezala s njim "malo smo lijeni, ha?". Mi šokirani da se to uopće sad radi. I druga stvar, dignula ga je u zrak kao da stoji, isto prvi put da to vidimo! On sekundu-dvije stoji i hop, ajmo sjesti. Ja zatečena, gledam u muža, šta je sad... Kaže dr. da ništa to ne mora značiti, ali neka najbolje odemo kod fizijatra. Čisto da budemo sigurni da je sve ok... MM tvrdi da bi sinčić to sve napravio i sam da smo s njim malo vježbali... ne mogu reći da nemam nelagodu... ok, nemam ništa protiv da odemo na pregled, nadam se da će bit sve ok, ali opet... svaki put sam bila sva prenapuhana od sreće i zadovoljstva zbog svoje bebice kako sjajno napreduje, sad me ovo malo zbediralo...
I grizem se što više nisam čitala o tim vježbama i to s njim radila.
Ne znam... idem čitati...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma