Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3113

Tema: Motorički razvoj djeteta u 1. godini života

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ajmeee! Pa ovo je fenomenalan priručnik! Hvala ti! Usput, točno tako je dr. Žučko pokazivao i nama kako se treba beba uzimati i držati u rukama! Baš fini podsjetnik, plus, puno novih informacija. Idem sad to sve pažljivo čitati.

Bravo, hvala ti!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Nema na čemu!
    Tako su nas i tete u Klaićevoj učile! Stvarno su drage i kvalitetne pa ako imaš priliku dobiti uputnicu od pedijatrice, a imaš volje otići i tamo - nije na odmet!
    Mi smo vježbali i kod njih i privatno i doma - ma meni to više nije bilo ni vježbanje - to je bio stil života! i nije teško vjeruj mi!
    bar mi nije bilo dosadno samoj doma sa bebom - prvih par mjeseci beba samo leži i guguće - ovako smo se bar igrale!

Svima bi preporučila nekoliko baby handling 'treninga' i onda svakodnevni rad sa djecom doma.
    Danas Buba hoda i trči i pada i još uvijek vidimo rezultate vježbanja svaki dan - možda će nekome zvučati smiješno - ali naša djevojčica super pada! a i to se mora istrenirati - mišići ruku i vrata su tu jako važni! i nemamo razbijen nos, ni bradu a koljena rijetko! ona pada na otvorene dlanove i jako se spretno diže - ma milina!

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Može li mi reć neka mama koja zna, koliko bi ja dnevno trebala radit sa rukicama da se one otvore, ona ih i dalje stiska sa palcem unutra a napunila je 3 mj... neželim je forsirat kad nije dobre volje, jer se onda još više stegne (hipertonus ruku)...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •