Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3113

Tema: Motorički razvoj djeteta u 1. godini života

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

super vijesti! vidiš koje čudo za 10 dana! tako je to kod bebića, u jednom danu se samo sjeti i hop - okrene se!

mene je uvijek to mučilo - kasni ?? u odnosu na koga ili što? kakve su to tablice koje plaše mame!?
    oooo krupna vam je beba! a mi oboje po dva metra - pa na koga li je tako krupna, baš se pitam!?
    ne volim usporedbe , kad ste počeli ovo ili ono?! mi smo sa 9mjeseci dobili prvi zub pa šta onda! jesmo li onda znači trebali ići kod zubara po protezicu jer kasnimo sa zubima?? - joke , naravno ali to je tu negdje!

Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Bobica prvotno napisa Vidi poruku
    super vijesti! vidiš koje čudo za 10 dana! tako je to kod bebića, u jednom danu se samo sjeti i hop - okrene se!
    mene je uvijek to mučilo - kasni ?? u odnosu na koga ili što? kakve su to tablice koje plaše mame!?
    oooo krupna vam je beba! a mi oboje po dva metra - pa na koga li je tako krupna, baš se pitam!?
    ne volim usporedbe , kad ste počeli ovo ili ono?! mi smo sa 9mjeseci dobili prvi zub pa šta onda! jesmo li onda znači trebali ići kod zubara po protezicu jer kasnimo sa zubima?? - joke , naravno ali to je tu negdje!
    da, neugodne su to tablice. kad ti je sve tip-top onda je super, ali čim su odstupanja - preznojavaš se! a s druge strane, nemoguće je da će se svi isto razvijati i u istim danima/tjednima početi razvijati iste sposobnosti. no dobro, puno mi je sad lakše.

hvala ti na podršci, Bobice!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •