Quote Originally Posted by Aiko View Post
u Turbo limachu već duže nema tih puzzli, tražila sam i u Osijeku i u Zagreb i to u više TL-a. šteta, jer se sjećam zimus da sam gledala bile su 50-ak kuna, meni se nije dalo tad kupiti, kao imam vremena. mi smo ove naše nedavno kupili u Kiki, mislim da su bile nekih 70-ak kuna ili tako nešto. u Kiki ih je veći broj puzzli nego u TL-u (bar koliko se sjećam).
Ne znam točno kakve puzzle trebaš, ali ja sam svoje kupila u Emezzeti u Osijeku. Imaš dvije vrste, sitnije i krupnije. Krupnije su skuplje.
Mi vježbamo pomalo od rođenja jer nam je kuma fizioterapeut pa mi je pokazivala neke redovne vježbice. U zadnjih par dana intenzivnije vježbamo jer moj mali bucmasti trut ima problema s okretanjem na trbuh i nazad. Dugačak je oko 70 cm, a ima 9,5 kg i teško mu je nositi svoju težinu na ručicama pa radimo vježbice da ih ojačamo. Njegova narav isto utječe na to da se slabo rotira. On lijepo leži, igra se sa svojum nožicama, gura ih u usta, prebacuje igračke itd., ali kad mu pobjegne igračka malo dalje, par puta ju proba dohvatiti i ako ne uspije uzima drugu ili gleda mene i cvili. Pravi mamin sin!