mara68:
Haha, e jesi me nasmijala s ovim zadnjim!Vidiš kak' je to super kad imaš kumu fizioterapeuta. Hvala ti za Emezzetu, baš ću pogledati jer mi i tako treba drugi set puzzli. Što se vašeg problemčića tiče, vidiš ti koliko to ima varijacija na temu motorike i kakvih sve situacija... Ma, samo vježbajte! I mi se patimo s nekim vježbicama jer je ovaj moj suprotan od tvog, preaktivan i non-stop radi nešto pa ga je teško "ukrotiti". Okrenem na prsa, da ću početi s vježbom, on se već zarotira na leđa, stavim ga na leđa, on već na boku pa na stomak... Na kraju dođeš na isto što se učinkovitosti tiče...
ali polako, naviknut će se.

Vidiš kak' je to super kad imaš kumu fizioterapeuta. Hvala ti za Emezzetu, baš ću pogledati jer mi i tako treba drugi set puzzli. Što se vašeg problemčića tiče, vidiš ti koliko to ima varijacija na temu motorike i kakvih sve situacija... Ma, samo vježbajte! I mi se patimo s nekim vježbicama jer je ovaj moj suprotan od tvog, preaktivan i non-stop radi nešto pa ga je teško "ukrotiti". Okrenem na prsa, da ću početi s vježbom, on se već zarotira na leđa, stavim ga na leđa, on već na boku pa na stomak... Na kraju dođeš na isto što se učinkovitosti tiče...
Odgovori s citatom