Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3113

Tema: Motorički razvoj djeteta u 1. godini života

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj thegirl25 prvotno napisa Vidi poruku
    Jeli netko imao slučaj da mu beba odjednom počne radit avion na trbuhu i plače nezna vratit ruke a glava u pod? I kako to spriječiti?
    bok, ja i dalje mislim da je savrseno sve s njom. pa zbog tog mislim da ti mislis na avion - plivanje ( stranica od polovine, beba na trbuhu s 5 mj.... ) grom je stavila link na temi kad bebe pocinju puzati, a znas vjerojatno i sama nac prek googla... a kad ti zagnjuri glavicu valjda joj se vise neda bit na trbuhu, digne ruke i hoce mamici. pusa

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj mihim prvotno napisa Vidi poruku
    bok, ja i dalje mislim da je savrseno sve s njom. pa zbog tog mislim da ti mislis na avion - plivanje ( stranica od polovine, beba na trbuhu s 5 mj.... ) grom je stavila link na temi kad bebe pocinju puzati, a znas vjerojatno i sama nac prek googla... a kad ti zagnjuri glavicu valjda joj se vise neda bit na trbuhu, digne ruke i hoce mamici. pusa
    sve stoji , ali ako dijete digne ruke a glava pada na pod znači nisu dovoljno jaki mišići vrata i leđa koji bi pridržali glavicu - nije važno jel dijete vježbač ili ne. važno je da mama mora reagirati sekundu prije dizanja ruku i pripaziti na glavu
    a u trenucimna igre i veselja uvježbati vratić da dijte može samostalno držati glavu kada digne ruke - predpostavljam da to liči na one naše školske leđnjake sa tjelesnog!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •