Baš sam tako politički i napravila. Očito je teta danas bila dobre volje jer je pohvalila naš napredak i složila se da ipak moja metoda ima uspjeha, u stilu mogu nastaviti, ali nema popuštanja. Pa i nama odraslima se ne radi uvijek sve (samo gledam hrpu veša za peglat ), zato ćemo mi ipak sve kroz igru.
cvijetak jel vi vježbate četveronožni stav? Nama je doktorica rekla da je cilj vježbanja da ga dovedemo u četveronožni koji on mrzi i mislim da jednostavno nije spreman za to. Nekako mi se čini da sve ovisi kakve je dijete volje kad dođe kod specijalista. Npr. moj je danas na vježbama radio neke stvari koje doma neće ni u ludilu, a neke koje doma radi super jednostavno nije htio. I sad si teta možda misli da on to ne može. Mi smo kod doktorice na pregledu tek sljedeći mjesec pa ćemo vidjeti reakciju. Bili smo tek jednom kod nje, malac je tad bio jako nezainteresiran i mislim da ona nije mogla vidjeti pravo stanje pa je malo preuveličala. No, dobro, drago mi je da malo vježbamo i veselim se svakoj minuti provedenoj sa svojom mrvicom.