-
Lady, 2,5 mjeseca je malo, fizijatri negdje od petog mjeseca misle da je dobro vježbanje, vi naravno krenite i sad,
čekaju vas baš te vježbe, vježbe praćenja pogledom, draganje, maženje ručice sa vanjske strane, ne davati svoj prst da dijete prime,
ne škakljati djete po tabanima, već iznad po stopalu ili po nogici ispod koljena dragati.... sve što je nježno, sve što izaziva opuštanje je dobro.
Voda u bazenu, također dobra stvar za hipo i hipertoničare...
Sve se to naziva pravilno hendlanje, a to ti je bebicama vježba.
Da li je sa 2,5 mjeseca šakica skvrčena ispod ili nije, to je sad, ne znam, moji su oboje imali skvrčene tako da ne znam kako je kod nevježbača 
Mislim da je normalno za tako male bebice...
Opusti se malo, dijete te osijeti, važno je da si primjetila hipertoniju, važno je da idete k fizijatru, važno je da hendlate ok,
i najvažnije je da radiš sve najbolje za svoje dijete, a samo vrijeme (što je teško zbog naše nestrpljivosti
) i vježbanje će donjeti rezultate.
Možeš se ti sad sekirati oko toga, ali ne pomaže niti tebi niti bebi. samo vrijeme-mjeseci će pokazati rezultate.
Puuno nas je to prošlo i svima nam je, vjerujem, bilo jako teško kad smo to saznali, ali evo, imam dvoje zdrave, motorički savršene dijece, ako i velika većina ostalih...
Šaljem ti puuno snage i mira...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma