-
Moj malac ce 5 mj. za koji dan. Igracke lovi super, ruke i noge su mu stalno u pokretu, sad je poceo polako hvatat koljena, tu i tamo i stopala, okrece se na bok bez problema. Ali...kad ga stavim na trbuh - nista! Nece se ni na laktove postaviti, drzi glavu super ali tesko mu je dugo ju drzati kad nema pravilan oslonac na rukama. Digne se tu i tamo na dlanove, igracke ispred sebe lovi ako ga dobro zaintrigiram i malo poskakljam po rukici da ju se sjeti upotrijebit. Bilo je nedavno vrlo obecavajuce da se se okrenut na leda, prvo je skuzio kako se okrenut na rame al guzu nije znao prebacit. Pa je skuzio kako guzu al je zaboravio kako rame. Sad vise ni ne pokusava. Bude 3-4 minute pa pocne plakat. Stalno dize istovremeno noge i glavu u zrak, tezina mu je na zdjelici cijelo vrijeme.
Pedica je, naravno rekla da je sve ok ali to je ista pedica koja nije vidjela da Sven s 4 mjeseca drzi palceve u saci i da se izvija (ja tad nisam znala da je to problem), skuzili su to u Vinogradskoj kad smo bili zbog neceg drugog pa smo dobili vjezbice. Tako da mi pedica nije mjerodavna.
Da li bi, po ovom sta sam vam napisala, trebala potrazit misljenje fizijatra ili nekog drugog? Znam da 5 mj. nije prekasno za okretanje ali meni se cini da nece on tako skoro...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma