Pozdrav cure!
Već sam ovdje pisala..ali sada imam pitanje,pošto ovdje ima onih sa jako velikim iskustvom oko vježbanja!
Naime,dijete ima malo više od 4,5mj.
Bili smo kad je imao 4 mj na kontroli na Goljaku.
Pedijatrica mi je samo skrenula pažnju da krenem vježbat polagani okret sa leđa na trbuh.
Inače,on ne voli biti na trbuhu i zbog toga smo imali problema-naime,osloni se on na rukice i digne glavicu,ali je ne voli dugo držat u zraku.
E sad..on je samostalno skužio kako se dignu noge u zrak i da se sam prebaci na bok.i to je sve.
Dakle to mu ja nisam pokazala..
Krenuli nedavno polagano vježbat.U početku ok..al je frajer skužio da kad dođe na trbuh i ne želi dignuti glavu,počne dizati guzu,glava je na podlozi i kao počne puzati-jel to ono,vojničko puzanje ili je to nešto drugo!!??
To ne radi svaki puta..ponekad,kad mu je valjda i dosta..a onda je sam skužio da se lako može sa trbuha vratit na leđa.
Jedino mi se čini da još nema dovoljnu snagu u rukama-nekad ima,nekad ne,pa mu ja malkice pomognem da se lakše osloni na njih kad je na trbuhu..
Kao prvo,ne znam jel uopće potrebno dijete "forsirati"..Koliko sam čitala,do 6.mj. se tolerira to (ne)okretanje sa leđa na trbuh i obrnuto..
Osim toga,nemam pravu podlogu na podu-želim pitat da li su podne puzzle još uvijek adekvatne.Imam kao tepih-tapison,ali je on u koma stanju i ne želim da mi je na tome,pa ako imate i kakav pametan savijet i za to...
Dakle,svašta sam napisala,nadam se dovoljno jasno,pa pliz neki odgovor..