-
Ovako malo sam zabrinuta ili još bolje frusrirana.... kod nas ide sve naopačke. Moj Mali dečko je počeo sa preokretanjem sa tri mjeseca - sada ima četiori i pol (trbuh-leđa), to je u šutu napravio dvije serije po tri , četiri epizode. Od tada niš. Na trbuhu pristaje biti samo dok se masira, i rade gluposti (belji, pjeva) maximum 3-5 min. Samo leđa, leđa, leđa.... Sada leži na podu, cendra (muče nas i zubi izgleda) poza kao Krist na križu, totalna nezainteresiranost za igračke koje mu nisu u zoni dohvata (tako ga pokušavam motivirat na okretanje), ali ako vise iznad njega nema problema, okreće ih i vrti kako očeš (čak i onako fino i polako između palca i kažiprsta, čak mi zna i grudnjak maknuti u stranu). U ruku hvata, ali iz ruke u ruku - ne. Ali zato, stalno glavom i prsima ide prema naprijed - muka mi je kad ide u auto sjedalicu (jaje)- sjedio bi. Kad se mazimo meni na trbuhu, ukoči noge i stoji, nema šanse i sling jer se ukoči ko daska i prošla me volja nagovarat ga da se namjestimo u slingu (spremanje za van zna trajati i po pola sata) i popustila sam počela ga vozit u kolicima (zagovaram nosanje i muka mi je kad ga stavim u kolica jer znam da postoje bolji načini i uživala sam u nosanju). Pedijatrica je rekla da drži glavicu super i sa kukovima je sve 5.
Da ne čitam sve od početka- da li je potrebno dijete od 4 mj. motivirat na okretanje, ili je rano i imamo još vremena? I kako uopče motivirat dijete? Šta vi radite i kako se bavite s djetetom?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma