Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3113

Tema: Motorički razvoj djeteta u 1. godini života

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    ma kazem da pogleda univerzitete i imena doktora iz tih clanaka i proba izguglati njih i neka druga istrazivanja ili clanke za posjedanje ili hodanje.

recimo, ja sam naisla na ovo http://www.csun.edu/~hfedu009/innova.../motordev.html i tu pise i kako se dijete "uci" sjediti, ali onako kako su ucili moju na vjezbama. bez jastuka. pomazuci joj da sama ima svoje obrane i sama se posjedne. kao i predpuzacke vjezbe. te kako se ustaje iz iskoraka.
    nisam citala cijeli clanak, samo sam ga preletila i pogledala slike.
    Jes, ovo je je ono kako se i ja sjećam!

Ali, bojim se da ćese teško će se Kaae u tome sama snaći, ona traži neki generalni site di bi bilo kao općepoznato napisano da se djecu ne treba učiti posjedati ili hodati (nešto stila indikativa ovog rs sitea kojeg si linkala), jer kako će se ona, kao netko tko nije prošao trening, snaći u tome koje je učenje da dijete hoda i sjedi OK, a koje ne.

Ko zna, Kaae, možda i te tvoje knjige za koje pišeš da se u njima treba poticati dijete da sjedi / hoda - možda to rade na način ovog sitea?

Opet, u ovom članku piše da je OK da se dijete potiče da hoda gurajući nešto... teško da će netko, samo na temelju članaka, skužiti finese zašto walker iz onog bbc sitea vezano za irske znanstvenike apsolutno ne, ali po ovom članku hodanje uz guranje može, sjećam se da su moji neki mali poznanici prohodavali gurajući stolce po kući, od kojih je jedan bio dugogodišnji Polovinin pacijent, doduše, njihov testimonial pacijentski možda ne bi bio toliko jednoznačno pozitivian ko ove blizanke koje je linkala apri jer je spadao u benignije poremećaje, a oni se ubiše ispravljajući do savršenstva pokret A, prije nego što su prešli na pokret B... s malim je sve OK, ali mama ima, barem smo se tako šalile, blagi PTSP od tolike vježbe i neživljenja više godina, kao i ostatak obitelji (braća i sestre)...

Hoću reći, na kraju balade, da sve ima cost-benefit, i da stvari nisu uvijek tako jednoznačne i jednostavne kako bismo mi htjeli.... tj. nekima jesu, nekima nisu.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 06.04.2013. at 14:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •