Prezivjeli pregled, sve je bilo vise-manje ocekivano. Kaze pedijatar da dijete ima jake zglobove, kukovi u redu, jake ruke, slabe noge. Ovo zadnje, jel, moramo malo vjezbati. Nije nista strasno, pa ne bi on sad propisivao neku rutinu, ali mora dijete malo i stajati jer, eto, kad ga se postavi na noge, on se nesto malo odguruje, ali ne stoji onako kako bi cetveromjesecno dijete trebalo stajati.

Ok, ja stvarno nemam pojma kako bi to cetveromjesecno dijete moralo stajati, a i rekla sam doktoru da nema za to ni prilike. Pa kaze doktor da stvarno ne moramo previse raditi, ali da ga postavljamo na noge pa da stoji, iako nista nije alarmantno jer je ogroman, pa mu je valjda za sad samo tesko (cetiri mjeseca i cetiri dana, ravno 8000g i 69.5cm dugacak). Sjedi, kaze, skroz dobro za svoju dob (posjeo ga doktor, povlaceci za ruke), super drzi glavu, ovo ono.

Navodno mu je glava malo manja od ocekivanog (41.4cm po sestrinim mjerama, 42-42.5 po mojim), ali i to je ok, s obzirom da mu je sve ostalo ogromno (meni se stvarno ne cini da mu je glava premala, sav je velik, hm). Ostatak price je bio o dohrani, bas kako sam i ocekivala (da mi je samo znati na sto lici pregled kod protudojeceg pedijatra, haha, kad je ovaj izrazito prodojeci).