Palcice, isto je bilo kod nas sad na pregledu s 8mj: malena po meni motoricki super, gmize od 6,5 mj, vrlo je spretna, odavno se okrece, hvata mrvice, vadi usb stick iz kompa aaaali ne sjedi! Pedica ju je posjela i ona tup, nema bocne obrane. Prednje je imala iako ju ja nikad nisam posjela. Rekla nam je da vjezbamo malo bocne obrane i pokazala kako, jer bi beba od 8 mjeseci vec trebala moci sjediti.

Iskreno, probala sam joj poslije drzeci ju u krilu pokazati bocne obrane kako mi je objasnila doktorica, ali nije je se nesto dojmilo. Danas, desetak dana kasnije, pomalo se pokusava sama posjesti. Onako na koso, iz cetvrronoznog. Sve ce to doci na svoje. Inace, moja beba je doma jako puno na podu, ako nije na rukama onda je na tatamiju, pa su joj i padovi ublazeni (neki dan se posjela, izravnala i ljosnula na ledja). Tatami strunjace su super, mi imamo 2 cm debele, probaj vidjeti jel netko prodaje rabljene!

Moja starija cura je isto gmizala od 6-9 mjeseci, propuzala je s cca 9,5, a prohodala s 12,5. Nadam se da ce i malena njenim stopama...