Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3113

Tema: Motorički razvoj djeteta u 1. godini života

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Zbunjena sam. Iz onog gore odgovora ispada da nije dobro da rade ono što sami mogu napraviti, a to se nekako kosi s mojim shvaćanjem razvoja i života općenito. Mislim da je staviti dijete da sjedi sasvim drugačije od pustiti dijete da se samo pokušava pomaknuti na bilo koji način. Meni to spuštanje guze izgleda kao intervencija i uplitanje u razvoj.

Nadam se da će se javiti još netko tko zna malo više o tome jer ne želim donijeti odluku na temelju jednog iskaza.
    Ne znam nista vise, a ni manje o tome, ali nekako mi zdrav razum nalaze da je ok pustiti dijete da samo radi sto zeli i moze, sve dok je rijec o djetetu kod kojeg nema nikakve patologije.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam nista vise, a ni manje o tome, ali nekako mi zdrav razum nalaze da je ok pustiti dijete da samo radi sto zeli i moze, sve dok je rijec o djetetu kod kojeg nema nikakve patologije.
    Palo mi je na pamet da je ovo dizanje guze onda možda ipak patologija, ako se savjetuje spuštanje.
    ...
    Uglavnom, ne diže baš više guzu, ali i dalje pokušava gmizati na razne načine. Zasad je okrenula s leđa na trbuh na obje strane. S trbuha na leđa još malo fali.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •