Pozdrav! imam sina od 8,5 mjeseci i vec 20 dana se dize na noge sto nam je pedijatrica zabranila pa mu bas i ne dopustamo. medjutim od kada se poceo dizat na noge spustio se u w polozaj sjedanja (nadam se da znate o kojem polozaju govorim) i sad bez obzira na dizanje ili ne on stalno nekako se namjesti u taj polozaj sto naravno ispravljam od kada sam pronasla podatke da je stetan. medjutim od kada je poceo sa tim polozajem tako je i sa puzanjem noge su mu rasirene onako kao u zabice, znaci nisu paralelna koljena sa kukovima. ja mu i to puzanje pokusavam ispravit tako da mu noge namjestam pravilno medjutim to mi je tesko jer se on odmah ispruzi i nece da sudjelje u mojem nastojanju da ga pravilno naucim. inace smo bili kod fizijatra koji je rekao da je napredan za svoju dob i da se on po njemu super razvija i naglasio nam je da mu kod puzanja noge skupljamo a za w polozaj me nije razumio kao ni pedijatrica koja mi je rekla da on to mora radit i da ga pustim da radi sve sto moze da radi. mene sve skupa zabrinjava i zanima koliko je taj polozaj a i takvo puzanje stetno i na koji nacin da uspijem u svom nastojanju da ga ispravim i kako? najdraze mi je kad mirno lezi jer sam sad vec zabrinuta. hvala