Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
Hvala na odgovoru skulirana!

Svjesna sam da su još mali, ali i da je vrijeme izrazito bitno (zato smo i otišli privatno, mada mi je po nalazu dr. Sabola moja pedica dala uputnice i za Goljak, pa kad dođemo na red). Na vježbanje ne gledam tragično, mislim da je dobro i za motorički optimalnu djecu, ionako smo planirali plivanje za bebe čim bude moguće. Po svemu što sam pročitala, čini mi se da se ne radi o nekom teškom odstupanju. Za vježbe smo uzeli sva termina kod Sabola, krećemo u ponedjeljak (ajme, ne mogu ne pohvaliti doktora - uz očitu stručnost, način na koji hendla i radi s djecom je prekrasan za gledati).

Imate li neku preporuku za kupnju podloge/strunjače za vježbanje kod kuće? Imamo mjesta za nešto najvećih dimenzija cca 1,5x2 metra...

BigBlue, nisam expert nego sam mama "vjezbacica" pa evo mali savjet od mene:
Vjezbajte na razlicitim povrsinama, ja sam sa svojom na pocetku sa 3ipo mjeseca vjezbala na: stolu prekriven dekom, spuzva od prematalice, krevet, kauc.
Mislim da je dobro da se beba ne nauci samo na jednu vrstu pobrsine, to nam je rekla I ova fizijatrica sa kojom vjezbamo. Pogotovo kod vjezbi okretanja je to vazno dakle da se nauce na sve vrste podloga (meko,tvrdo,glatko)
Osim toga na taj nacin im se isto stimulira mozak I nauce raspoznavat