Evo ja se valjda zadnji put javljam na ovom pdf-u.... za dva tjedna imamo punu godinicu. Mali je...veliki veliki. Hoda uz namještaj, počeo je eksperimentirati sa samostalnim stajanjem i meni tjera strah u kosti jer mislim da će pasti i lupit glavom. Ako želi nekamo, spusti se jurne četveronoške.I dalje smo gotovo ćelavi.Ne spavamo nikako. Žlicu drži ali ne stavlja u usta, rukama brlja i oblizuje ih, konkretno iz ruke jede koricu kruha, za sve ostalo nema strpljenja. Mali je živac. Zna reći NE i MAMA - šta mu više treba.
Pa-pa teško mahne, ali na pjesmicu (nešto kao taši-taši) plješće. Zna di je nos, i zna pokazat kako pliva (moš mislit plivača). Kažu mi da je malo tvrd za nešto naučit i da je trebao do sad puno više toga. Ne zabrinjavam se. Isto tako čude se što je tako velik a ne hoda još.

Ne spavamo nikako. Žlicu drži ali ne stavlja u usta, rukama brlja i oblizuje ih, konkretno iz ruke jede koricu kruha, za sve ostalo nema strpljenja. Mali je živac. Zna reći NE i MAMA - šta mu više treba.
Pa-pa teško mahne, ali na pjesmicu (nešto kao taši-taši) plješće. Zna di je nos, i zna pokazat kako pliva (moš mislit plivača). Kažu mi da je malo tvrd za nešto naučit i da je trebao do sad puno više toga. Ne zabrinjavam se. Isto tako čude se što je tako velik a ne hoda još.
Odgovori s citatom