Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3113

Tema: Motorički razvoj djeteta u 1. godini života

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Da ne citam svih 46 stranica mozda me netko moze prosvijetliti. Jedna od cura je hipotona (12 tjedana) a pedica kaze da doma radimo po baby handlingu pa da ce nam u prvom mjesecu dati uputnicu za fizijatra. To je za nekih mjesec dana jer smo 17.1.narucene na cjepljenje koje odgadjamo vec dva puta. Pa dok onda dobijemo termni... I napomenila je da je bolje hipo nego hiper jer da se lakse I brze vidi pomak. Btw O jos jako slabo drzi glavu a ja sam jos u rodilistu osjetila razliku izmedju nje I G kad bi ih uzela. Kad je stavim na prsa jadnicak zaljepi glavu za krevet I onda uz stenjanje nekako uspije odignuti glavu par cm pa onda opet kljucne dole. Dok G kraj nje izgleda kao olimpijac
    Meni se to cini dosta kasno cekati jos skoro mjesec dana, cure ce imati skoro 4 mjeseca. Sta nije bolje sto ranije poceti sa vjezbama? Da trazim upitnicu I za neuropedijatra?
    Ima li netko sa friskim iskustvom? Imate li mozda neke vjezbice za poslati? Ja sam nadobudno vec kupila tatami strunjace.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

legal, mi smo s dva mjeseca bili kod fizijatra i rekla ej da smo na vrijeme, odite sto prije, i da, treba i neuropedijatar, al to neko treba reci, ne ordiniramo sami preglede, nama je fizijatrica tražila pregled kod neuropedijatra plus EEG, moram napomenut da negdje neuropedijatar vodi djecu, određuje preglede, vjezbe i kontrole, a na goljaku to radi fizijatar, oni se zapravo preklapaju u tim podrucjima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •