S2000 otvori temu 4mjesecni govornici
Ma normalno je. Ove moje uvate drzat govore od 8-10 navecer kad ih pokusavamo uspavat.

Nego sad jedno motoricko pitanje: znaci ona "naprednija" sestra odbija rotacije, grci noge i centra kad je pokusam zarotirat na bok. Dok je oblacim sve ok ali samo rolanje odbija ima vec par dana. Kad je na trbuhu bez problema stoji i po 20ak min. Jeli netko imao slicnih iskustava? Znaci da beba odjednom odbija vjezbati nesto sto je prije radila sa smjeskom.

A cura koja kao kaska u razvoju se vec okrece sama, je to nekako trapavo ali se okrene. Sad ovisi o podlozi koliko brzo. Na trbuhu ostane 7-8 min prije nego krene "plivati". Tocnije izvije se malo u luk tako da ostane na samom trbuhu i mlati rukama i nogama. Ja to sprijecavam. Cim vidim da je krenula s tim vracam je na ledja. Ako sam dobro shvatila nikakvo izvijanje u luk nije dobro? Fizijatrica nam je tek za dva tjedna pa se nadam da iskusne vjezbacice imaju odgovor.
E da, inace je full smijesna, cim je krenem podizat ona vec sama zamahuje rukom i glavom u okret.