Neznam da li je prikladno ovdje malo olaksat dusu, ali ja cu izluditi!!! Doslovno! Zivim sa roditeljima od decka a do nas je njegova sestra. I uzme meni veceras svekrva malo malu i ja na sec odem do konobe i vratim se kad ona sjedi i malenu drzi pod pazuh i s njom skace tako da se mala oslanja na noge na njena koljena. Ja sam uletila u primacu i govorim- a sta vi radite?! Da sta? Kaze ona meni.... Da to ona moze raditi jer da tako jaca misice, i fala bogu to sve potvrdi njena kci! Koja ima dve cure, jedna 3 druga 6 godina. I ko fol tko sam ja da ja nju u im kad ona ima vise iskustva. Neznam kako se oduprijeti tim uletima, malu ne mogu zabraniti da je diraju, mislim to bi bilo bedasto. Otvoreno sam rekla svoje stajaliste o tome i da je moja mala i necu da to rade.... neka mi je prvo dijete i neka jesam mladja...ali sta kad mene ne bude bilo?! Znam otici do grada ili na banku ili slicno... 1 h max. Vec su me pitale tj rekle mi - ona ti sad sa 6 mj moze sjediti. Ja im kazem - ona ce sjediti kad se sama posjedne. Nisu me bas kapile. Vec vidim da ce to biti prava borba!!
Mozda nisam na dobroj temi olaksala dusu, isprike ako oftopicarim