-
Neznam da li je prikladno ovdje malo olaksat dusu, ali ja cu izluditi!!! Doslovno! Zivim sa roditeljima od decka a do nas je njegova sestra. I uzme meni veceras svekrva malo malu i ja na sec odem do konobe i vratim se kad ona sjedi i malenu drzi pod pazuh i s njom skace tako da se mala oslanja na noge na njena koljena. Ja sam uletila u primacu i govorim- a sta vi radite?! Da sta? Kaze ona meni.... Da to ona moze raditi jer da tako jaca misice, i fala bogu to sve potvrdi njena kci! Koja ima dve cure, jedna 3 druga 6 godina. I ko fol tko sam ja da ja nju u im kad ona ima vise iskustva. Neznam kako se oduprijeti tim uletima, malu ne mogu zabraniti da je diraju, mislim to bi bilo bedasto. Otvoreno sam rekla svoje stajaliste o tome i da je moja mala i necu da to rade.... neka mi je prvo dijete i neka jesam mladja...ali sta kad mene ne bude bilo?! Znam otici do grada ili na banku ili slicno... 1 h max. Vec su me pitale tj rekle mi - ona ti sad sa 6 mj moze sjediti. Ja im kazem - ona ce sjediti kad se sama posjedne. Nisu me bas kapile. Vec vidim da ce to biti prava borba!!
Mozda nisam na dobroj temi olaksala dusu, isprike ako oftopicarim
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma