Nisam pametna, imam iskustva sa vjezbicama ali je proslo dugo. Mali je imao krvarenje u mozak drugog stupnja i tortikolis i distoni ali se njemu to puno jace ocitovalo. Znaci sakice su bile cvrsto zatvorene s palcevima unutra (njoj su labavo, na jednoj vise kao figu drzi) i nisu uvijek zatvorene. Skracenje vratnih misisca je bilo vidljivo itekako, preferirao je jednu stranu i na toj strani je glavica bila plosnatija i celavija, stavljala sam pelenu i do druge godine vise se nije vidjelo nikaj, mali ima super oblik glave. Motoricki razvoj mu je bio uredan, trenira kosarku i dobro mu ide. Istina trapaviji je, popikne se i na ravnome. Puno sma s njime radila na razvoju mortorike ruku iako nije kaskao za vrsnjacima vec ih je prestizao(valjda zbog toga?)Prohodao tjedan dana prije prvog rockasa, bila sam mlada pa je bio u hodalici. Druga kcer nije imala takvih problema i dosta rano mi je pedica rekla da je napredna, gledam fotke i vidim da sa mjesec i pol dana vise nije imala palceve u saci, sa 6 tjedana je odizala glavicu s jednom ispruzenom rukicom ispred sebe. S 2,5 mjeseca vidi se velika razlika izmedu nje i seke.