Moj mali miš tijekom spavanja stalno ispušta mrmljajuće zvukove. Počeo je nedavno i nakon dojenja i prilikom dizanja na podrigivanje ispuštati neki cvileći zvuk. Da li je to normalno?
btw. imamo 25 dana života![]()
Moj mali miš tijekom spavanja stalno ispušta mrmljajuće zvukove. Počeo je nedavno i nakon dojenja i prilikom dizanja na podrigivanje ispuštati neki cvileći zvuk. Da li je to normalno?
btw. imamo 25 dana života![]()
a valjda je..moj to jos uvijek radi (puno manje) i evo...ziv i zdrav
Moj sin (kojem ce za 6 dana 2 mjeseca) isto tako ispusta zvukove kada spava. Cesto se zaplace, pa se smije, pa nesto tako pisti, cijuce... Ja sam ispocetka isto tako stalno osluskivala i pitala se jeli to ok, ali sada sam vec navikla. I nadam se da je ok. Lakse mi je kada vidim da nisam jedina u svojim dilemama.
Mene je još u rodilištu pedijatrica (vidjevši da sam zabrinuta zbog neke sasvim desete stvari) dan prije otpusta upozorila: 'Mama, nemojte se preplašiti kad dođete doma i prvu noć čujete čudnovate zvukove koje vaša beba proizvodi - one vam to rade neko vrijeme, zna zvučati stvarno čudno...'
I je, curka je proizvodila takve zvukove da smo prvih par noći umirali od smijeha pored nje![]()
Tak da vam je to normalno, ne brinite zbog toga.
a kad su malo strariji onda počnu zvati sve drage osobe u snu i smijati se baš onako glasnomene tad baš zanima što sanja
![]()
znam točno na koji zvuk misliš! ono neš izmeđ miša i psa kad cvili. preslatko zvuči. to i uma zna raditi. mislim da nije niš zabrinjavajuće.
btw, sretan vam 26. dan života
![]()
Ja obožavam te male zvukiće tih malenih beba![]()
ja sad moram uletit sa svojim![]()
sinoc se L u snu sjela na krevet, pokazala prstom na zid, rekla "vidi", mi zbunjeno gledamo sta, ona se samo nazad srusila i spava kao da nista nije bilo![]()
inace i mumlja i pisti i smije se i place u snu![]()
to moja seka veli "mali ti stalno nešto jambra"![]()
Ja se isto navikla i baš mi je to fora.
cuckalica prvotno napisa
![]()
Moj bebac upravo spava uz takve zvuke da je presladak. Neso mumlja, pa kao smije se, pa nesto pisti, kao da komunicira sa nekim.. Ma preslatki su ovako mali sa svim tim cudnin zvukovima.
ja obično kažem dragoj "ne brini, samo cvrkuće"![]()
e a moj hrče.Ne uvijek dok spava,al sve češće.Jel to normalno?Spava samo na trbuhu.. Negdje sam čitala da je to problem s trećom mandalom,jel netko zna nešto o tome?
Moja oba sina do 4 mjeseca života ispuštali vrlo čudne zvukove tijekom spavanja i nisam se baš mogla naviknuti na njih![]()
mozda je prehladen?
moj odgovor je isao adi-k
nije.cuckalica prvotno napisa
ja sam L. glasanje, prvih dana zvota, opisivala kao zooloski vrt![]()
Ja sam si noćas baš razmišljala sa kojom životinjicom spavam, ovog se nisam sjetila, a najbliže je istinileonisa prvotno napisa
![]()
Ja sam skuzila da mi L rezi kao mali cukica al ne dok spava nego dok je budna.
Jel to normalno?
Nekad kad je ljuta a nekad iz cista mira.
moj M. od nepunih 2mj. kad spava ponekad mi se cini kao da hrce ( a nije prehladen)-ali ne uvijek. A kada ga dojim ispusta zvukove kao da je pit-bullleonisa prvotno napisa
![]()
Hvala bogu ima nas još. Moje dijete cijelu noć ispušta zvukove. Zezamo se da je dobila ulogu raptora u Jurskom parku 3 pa vježba scenarij. Repertoar joj je od cičanja sokolića do roktanja nilskog konja. Znamo se stepsti MM i ja kad zarže u gluho doba noći![]()
I moj mali isto,a ima nepuna 2 mjeseca.Još se proteže i mlati ručicamapam prvotno napisa
![]()
nda... zološki vrt, fakat!!! n ima 2 tjedna i nevjerojatan repertoar. i svaki put dok ju slušam pomislim si kako mi je smiješno kad kažu 'spava kao beba'![]()