Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Staklo u kupaonici

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Staklo u kupaonici

za kadu, po mjeri..di se može naručit i koliko košta otprilike?http://www.kupaonice.com/kupaonice_z...paonica_18.htm ovakvo nešto.
    Zanima me koliko je to zapravo čvrsto staklo i ima li opasnosti da se razbije ako se M u to zaleti ili nešto slično?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

i tu ti vrijedi "koliko para, toliko muzike"
    svaki staklar u ponudi ima različite vrste stakla, ti odaberi koje ti odgovara kvalitetom i cijenom
    bravarske dijelove (ove "petljice" za učvršćivanje na kadu) radi bravar i staklari često imaju nekoga svojega jer puno i rade zajedno

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mi ti to imamo, kupili u Ferotermu u Buzinu, s dva "krila", koštalo masu - oko 4.000 kn, ali nam je super došlo jer je kupaonica jako mala, ima prozor, kada uska, nervira me kad se ona zavjesica zalijepi za golo tijelo pri tuširanju, a ovo je super, čak ne ostaju niti velike fleke. Staklo djeluje čvrsto, i meni je navjeći strah bio da se tako skupo plaćena stvar ne razbije, ali zasad odolijeva i jako smo zadovoljni. U stvari, oduševljena sam s time. U Ferotermu imaš super izbor, naša je bila skuplja, jer ima to koljeno i dva krila, a mehanizam jednstavan - milina - kad samo usporedim plastični paravan s time, razlika je nebo i zemlja.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kako to izgleda ?????' :?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dakle, nismo to radili, nego smo kupili gotovo. Staklo je dosta čvrsto, debelo je 6 mm, mislim da su već padale stvari po tome i izdržalo je, marka je kolpa-san, model Sole TP 115-L, ne nalazim sad točno na netu, ali evo ti link kolpasanovih tih modela za kade - mislim da stvarno možeš iskombinirat svašta, da nisu tako skupe, što se tiče ponude, mislim da ne bi niti trebalo radit po mjeri jer se nađe nešto za svaku kadu.

http://www.kolpasan.si/cro/tuskabine/c824/o-3

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    kako to izgleda ?????' :?
    Evo dolje tj. gore kolpasanov link - što je najbolje, stvarno izgleda tako lijepo sjajno, kao nekom magijom ne vidi se kamenac od vode, niti kapljice, a muž se tušira sve samo ne oprezno i po prvi put nemamo poplavu u našoj minijaturnoj (jedva stane kada da nije tuš, umivaonik i mašina) kupaonici koja izgleda fensi-šmensi s time.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dakle, naše je nešto a la ovo - to se znači skloz sklopi i imate bočno ful pristup kadi, što mi je bilo9 bitno - vidi se na maketi od stranice.

http://www.kolpasan.si/cro/tuskabine/c824/874/o-3

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jedino nam pipa nije na tu stranu kako je tu prikazano na slici, nego bočno, na zidu, pa se normalno sve može zatvorit, a gore je na tu stranu još montiran i onaj tuš bez žice što izlazi iz zida.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I došlo gotovo - montirali nam majstori koji su radili kupaonu - u stvari, samo izbušili i stavili u zid.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa meni je tuš kabina, tuš kabina kao kod tebe na slici

a kada mi je kada, veliko emajlirano korito

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

aaaaa
    spavam još , donji link, sad sam skužila,

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ja sam nedavno kupio ali dvokrilno, sklopivo
    dućani u kojima sam gledao: termocommerce, vodotehnika, tim novak

u termocommercu su mi rekli da mogu napraviti dimenzije koje mi trebaju ali se to normalno malo duže čeka, no nisu mi se sviđali okovi koje su nudili. na kraju sam našao ono što sam želio kod tim novaka. kupio sam i neki premaz da se manje hvata kamenac i za sada sam zadovoljan.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi super zadovoljni sa tom staklenom pregradom kupljenom u tim novaku i za novi stan ćemo kupiti opet tamo!
    http://www.tim-novak.hr/

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i nama treba, ali po mjeri jer imamo veći tuš nego je prosjek i uopće nemamo korito

nešto jednostavno, nikakvi mehanizmi nam ne trebaju, vrata nam ne trebaju, samo jedna ravna staklena stijena

koliko bi nas to moglo doći onako da je srednja klasa?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •