Pozdrav svima!
Upravo smo se registrirali i htjeli bi tipkati s vama jer smo od puno mama čuli da je to super. a mi smo mama Ivana i dva dječaka: Tin (7) koji će na jesen u prvi razred i Joško (2) ,mala brbljalica...
Pozdrav svima!
Upravo smo se registrirali i htjeli bi tipkati s vama jer smo od puno mama čuli da je to super. a mi smo mama Ivana i dva dječaka: Tin (7) koji će na jesen u prvi razred i Joško (2) ,mala brbljalica...
Dobrodošla mama Ivana! Kako uspijevaš žonglirati sa različitim interesima tvojih dječaka? Kako ti se slažu?![]()
Dobrodošla![]()
Joe, moji ti se dečki super slažu. Tin je dugo bio sam i jako si je želio bracu ili seku,tako da ga stalno mazi,igra se s njim,čuva ga... Razlika je dosta velika među njima pa smo Tinu sve mogli objasniti i nije bio niti najmanje ljubomoran kad se beba rodila.
a Joško je sad u fazi da ga sve zanima i dosta oponaša velikog brata.
Meni je super što se toliko vole, ja sam se bojala da će biti problema , ali kad vidim koliko se Joke oduševi kad Tin dođe doma...![]()
Dobrodošla babyboys. Ja isto imam dva dečka (moji su mlađi), pa me frka kako će se slagati kasnije (do sada je već bilo svega...) :/