Nakon 6 dana ležanja u bolnici radi mucnina i hiperstimulacije pustili su me kuci i još tada kucala su oba srčeka mojih blizanaca. Danas, nakon 7 dana, trebala sam doći na kontrolu. Prije nego što sam otišla na Sv. Duh, otišla sam napraviti urinokulturu jer mi se po mirisu mokrace cinilo da mi se vratila Escherichia. Nalazi su tek u petak, pa sam o tome odlucila obavijestiti doktora na pregledu. Kad sam dosla na kontrolu, pozvao me dr. Ujević i sestra Perica. Pitao me gdje cu partiti trudnoću, a ja sam mu odgovorila TU na Sv.Duhu, na što mi je on dosta drsko odgovorio da nemogu :shock: ,ostala sam bez teksta. Zatim je nastavio sa UZV i rekao da je situacija trenutno takva da jedno srce kuca, a drugo je prestalo. Koji osjecaj, sve se u meni slomilo. Sljedece rijeci su bile da nastavim sa utricima i da cu vjerojatno poceti krvariti i kad pocnem da se javim njima na odjel, a ako ne pocnem krvariti, također
. Izasla sam bez teksta sa suzama u ocima i toplim rijecima utjehe drage sestra Perice za razliku od tako hladnog dr. Ujevića. Toliko sam bila tužna i u šoku da sam zaboravila i spomenuti sumnju na Escherichiu. Znam da moram ostati jaka radi još jednog srčeka koje još uvijek kuca u meni, ali to je u ovim trenucima tako teško.
Kada bi trebalo početi to krvarenje?
Što ako ne počne, koliko trebam čekati prije nego se javim na odjel?
Što će se dalje samnom dešavati, kakav je postupak?
Postiji li sada još veći rizik da cu izgubiti i drugu bebicu?
![]()
![]()
![]()